In company

levenskeuzes-vanuit-kracht.jpg
1. Aanbod IVAL
Wij bieden ruime ervaring met programma’s in de natuur, om vanuit rust en ruimte richting te bepalen. Met je team, je leidinggevend potentieel of high potentials. Waarbij werken vanuit flow en waarden centraal staat. Omdat mensen die zich verbonden weten met zichzelf, de natuur en de organisatie betekenis toevoegen aan het grotere geheel. Connected en effortless werken, het kan! klik op IVAL
2. Aanbod Stresspreventie 

​20% van het langdurig verzuim komt door stress. Vooral young professionals lopen veel kans op burnout en uitval door overspanning. Stresspreventie is kostenbesparend. Ik help jouw organisatie bij het herkennen, bespreekbaar maken en effectief aanpakken van stress.

Workshop Stresspreventie

Stress bij jezelf en op de werkvloer herkennen en bespreekbaar maken, ervaringsoefeningen en tips. Met als doel medewerkers bewust te maken van de eigen rol, en rol als collega, in de aanpak van stress op het werk. Een workshop voor medewerkers en leidinggevenden.

Coaching en intervisie

Juist in deze tijd van corona is oog hebben voor je medewerkers extra belangrijk. Met mijn ruime expertise als coach en intervisor (vooral zorg en onderwijs) kan ik flexibel inspringen waar nodig.   

 

Maatwerk

Neem jij als leidinggevende of HR manager stress op het werk serieus? Dan maak ik graag met jouw organisatie een vervolg op maat. Bel 06- 22678946 voor meer informatie. 

download Whitepaper

signaleren en aanpakken van stress bij medewerkers