Zoeken
  • Helene Baarda

27 sept - Retraite dag landgoed Verwolde
Een dag de tijd om iets voor jezelf uit te zoeken, zonder iets te moeten. Tijd voor rust en ontspanning, en een diepgaande beleving in en met de natuur. Om met meer balans, of mooie inzichten naar huis te gaan. Een ervaring rijker. Dat biedt het programma ‘Retraite dag landgoed Verwolde’.


Programma

· Aankomst 9.30-10.00 in de moestuin van landgoed Verwolde te Laren (Gld).

· Welkom met koffie/thee en wat lekkers

· Ochtend: voorbereidende en deels meditatieve oefeningen voor solo in de middag.

· Middag: enkele uren solo in de natuur op het landgoed

· Rond 17.00 soep en broodjes ( voor wie wil)

Voor wie

Iedereen die behoefte heeft aan een dag voor zichzelf is welkom! Om je te bezinnen, los te komen van stress of omdat je verlangt naar verbinding met jezelf en de natuur.


Juist in deze periode is het waardevol om met een kleine groep en in de natuur te zijn. Met deze dag gun je jezelf tijd en ruimte voor wat er in je leeft. Het is een cadeautje voor jezelf om gewoon te mogen ‘zijn’ in de natuur. Je door haar laten omhullen. De natuur is vanouds de plek waar onze essentie het meest voelbaar is.


Landgoed Verwolde in Laren (Gelderland)

Het schitterende coulissen-landgoed Verwolde is waar we deze natuurbeleving gaan meemaken. Met toestemming van de eigenaresse hebben we de mooiste stukjes landgoed tot onze beschikking. Wildplekken, bos en weilandjes waar geen of nauwelijks wandelaars komen.Corona

In het programma houden we uiteraard rekening met de dan geldende corona maatregelen, zoals 1,5 meter afstand en goede hygiëne. Omdat we met een kleine groep zijn (max 8) kunnen we in een prettige cirkel zitten en verbinding ervaren.


Praktisch

· Datum 27 september 2020

· Zelf meebrengen: water en eenvoudige lichte lunch.

· Je levert ter plekke horloge en mobiel in, en bent die dag verder niet bereikbaar.

· Overige extra info (denk aan kledingadviezen en route) volgt na aanmelding per mail.

· Kosten: 85 euro


Even voorstellen

Wij zijn Johan de Kleine en Helene Baarda en we begeleiden deze dag. Beide ervaren coaches. We begeleiden al jaren gezamenlijke natuur retraites waar coaching deel van uitmaakt. Kenmerkend voor onze werkwijze is diepgang, ervaringsgericht werken, individuele aandacht en puur natuur.


Ja, ik meld mij aan!

Aanmelden voor deze dag kan met een mailtje naar info@veluwecoach.nl onder vermelding van voor- en achternaam, telefoonnummer, leeftijd en eventuele bijzonderheden waarvan jij denkt dat we die vooraf moeten weten. Deelname aan het programma is voor eigen risico.578 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven