Zoeken
  • Helene Baarda

Inspiratie wandeling 17 sept Dieren

Je verbinden met jezelf, de ander en de natuur.


Dat is het thema van de inspiratiewandeling die ik op vrijdag 17 september begeleidt. Een wandeling voor iedereen die rust en ruimte in het hoofd wil ervaren en even lekker het bos in wil. Of voor wie meer echt contact wil ervaren met zichzelf en anderen. Iets wat we de afgelopen tijd soms erg gemist hebben. En om je te verbinden met een ander helpt het om goed in verbinding te staan met jezelf.


Ik bied een combinatie van wandelen in stilte en eenvoudige opdrachten of oefeningen. Vaak zie je dat een groepje al heel snel vertrouwd met elkaar raakt. Ook al kennen ze elkaar niet. Een prettige en veilige sfeer creëren met elkaar vind ik dan ook erg belangrijk.


De wandeling start vanaf het activiteitencentrum Polysport te Dieren en duurt van 9.30-11.30. Een wandelconditie is niet nodig. Na afloop is voor wie wil gelegenheid om koffie te drinken en na te praten.


Deelname aan de wandeling kost 10 euro. Opgave kan tot 2 dagen van tevoren via 06-22678946 of door een mailtje te sturen naar info@veluwecoach.nl


Gun jezelf een fijne ochtend, graag tot ziens!


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven