Zoeken
  • Helene Baarda

4 juli- Terug naar stilte in de Natuur, Almen

Bijgewerkt op: 23 jun. 2020
Een dag de tijd om iets voor jezelf uit te zoeken, zonder iets te moeten. Tijd voor rust en ontspanning, en mogelijk een diepgaande beleving in en met de natuur. Om met meer balans, of mooie inzichten naar huis te gaan. Een ervaring rijker. Dat biedt het programma ‘Terug naar stilte in de natuur’.

Voor wie Iedereen die behoefte heeft aan een dag voor zichzelf is welkom! Om je te bezinnen, los te komen van stress of omdat je verlangt naar verbinding met jezelf en de natuur. Juist in deze periode is het waardevol om met een kleine groep en in de natuur te zijn.

Met deze dag gun je jezelf tijd en ruimte voor wat er in je leeft. Je mag gewoon ‘zijn’ in de natuur. Je door haar laten omhullen. De natuur is vanouds de plek waar onze essentie het meest voelbaar is.

Landgoed Midgaard in Almen

Het kleine landgoed Midgaard biedt je deze natuurbeleving. Een besloten gebiedje met bos en open grasveldjes. Hier zullen we met een kleine groep van maximaal 7 personen verblijven.

Wat gaan we doen?

De ochtend gebruiken we als voorbereiding voor een #solo in de middag. Dat doen we als groep. Een solo houdt in dat je enkele uren alleen op een zelfgekozen plek in het bos zit, of op een open plek. Veel mensen vinden een solo vooraf vaak spannend, en achteraf een helende ervaring. Achteraf kan je ervaringen naar behoefte delen.


Corona en veiligheid In het programma houden we rekening met de corona maatregelen, zoals 1,5 meter afstand en hygiëne. Omdat we met een kleine groep zijn, kunnen we in een prettige cirkel zitten en contact ervaren.


Praktisch

· Datum 4 juli 2020

· Aankomst tussen 9.30 - 10.00 met koffie en thee

· Start programma 10.00. Vertrek rond 17.00

· Zelf meebrengen: eenvoudige lichte lunch en 1.5 liter water

· Je levert ter plekke horloge en mobiel in, en bent die dag verder niet bereikbaar

· Overige extra info (denk aan kledingadviezen en route) volgt na aanmelding per mail

· Kosten: 60 euro


Even voorstellen

Mijn naam is Helene Baarda en ik begeleid deze dag. Ik werk als coach in Dieren met mijn praktijk veluwecoach. Naast mijn werk als trainer en coach heb ik de afgelopen jaren regelmatig natuurretraites begeleid, waar coaching deel van uitmaakt (ival).

Ik vind het heerlijk om veel tijd in de natuur door te brengen. De natuur die mij zo vaak een mooie spiegel voorhoudt. Waar ik de rust vind om te ervaren hoe het werkelijk met mij gaat. Ik begeleid graag mensen bij hun persoonlijke processen, en weet hoe fijn het is als iemand zonder oordeel naar je luistert.

Aanmelden

Aanmelden voor deze dag kan met een mailtje naar info@veluwecoach.nl onder vermelding van voor- en achternaam, leeftijd en eventuele bijzonderheden waarvan jij denkt dat ik die vooraf moet weten.

Het bedrag à 60 euro s.v.p. vooraf overmaken naar NL15RABO 0383909392 onder vermelding van Solo2020. Deelname aan het programma is geheel voor eigen risico.

Ik zie je graag op 4 juli!

Helene Baarda#stress #natuurbeleving #almen #zuthpen #retreat #retraite #Midgaard #stiltedag

288 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven