Zoeken
  • Helene Baarda

Inspiratiewandeling Over-Eten 7 sept.


Op 7 september 2019 ben je van harte welkom bij de inspiratiewandeling 'Over-Eten'. We starten om 10.00 vanaf het activiteitencentrum Polysport te Dieren. Het thema is eetgewoonten en geschikt voor iedereen die daarmee worstelt. We gaan daar op een luchtige manier en positieve mee aan de slag en aan de wandel in 1,5 uur tijd. Na afloop is er gelegenheid om samen een kop koffie te drinken. Kosten wandeling 10 euro. Voorinschrijving is nodig, via info@veluwecoach.nl

#inspiratiewandeling #Veluwe #gezondafvallen #leefstijl

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Instagram
Contact

Helene Baarda

Veluwecoach.nl

​​

Tel: (+31) 0622 6789 46

info@veluwecoach.nl

© 2018 door Veluwecoach.