Zoeken
  • Helene Baarda

11 Okt- Wandeling Beter in BalansOp 11 oktober organiseer ik voor de 2e keer de inspiratiewandeling Beter in Balans. We wandelen met een kleine groep, en houden uiteraard rekening met de corona maatregelen. Heb je interesse, geef je dan op.

We gaan lekker het bos in en werken, al wandelend, op een luchtige manier met het thema In Balans. Kan jij wel wat extra ontspanning gebruiken? En zou je meer willen gaan varen op je innerlijk kompas? Geef je dan uiterlijk een week tevoren op.

We zijn niet altijd in balans en dat is eigenlijk heel normaal. Teveel of langdurig uit balans zijn geeft stress en is niet goed voor je. Het kan je klachten geven, zoals vermoeidheid, hoofdpijn of buikpijn. Als je langere tijd teveel druk ervaart is het verstandig er iets aan te gaan doen.

Hoe bewaak jij je balans en daarmee je basis? Tijdens de wandeling kijk je hoe je meer vanuit ontspanning kan leven of werken. En ervaar je vooral waar jij energie van krijgt!


Praktische info:


Datum: 11 oktober 2020. Tijd: 10.00 - 12.00 Vertrekpunt: parkeerplaats Polysport, Admiraal Helfrichlaan 89 Dieren Gelegenheid voor koffie na afloop Kosten: 10,- Opgeven: Wil je verzekerd zijn van een plek? Stuur een mailtje.


#Veluwezoom #stress #wandeling #coaching #Dieren


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven