IVAL Nature Retreats

Diepgaande 5-daagse
‘Next Step’ Retraite
Terschelling
20 – 24 april 2021
 
Even tijd voor jezelf in de pure natuur

Natuur retraites met coaching in binnen- en buitenland.

Ben je toe aan een nieuwe fase in je leven of werk? En kan je daar bezinning en coaching bij gebruiken? Ga dan mee op onze Nature Retreats die ik samen met Johan de Kleine mag begeleiden. Naast een prachtige natuurbeleving met veel rust een stilte, krijg je individuele coaching rond jouw specifieke vraag.

Nature Retreat Terschelling

De eerstvolgende Nature Retreat vindt plaats op Terschelling! Tijd voor stilte, reflectie, loslaten en inspiratie via opdrachten en solo-tijd in de natuur. Meer weten? Natuur retraite Terschelling

Enkele Reviews 

"De natuur retraite op Terschelling was voor mij een hele waardevolle ervaring waarin nieuwe inzichten zijn ontstaan waarmee ik verder kan. Het programma was toegankelijk, had een fijne opbouw en juiste balans tussen de verschillende onderdelen en tijd tussendoor/ voor jezelf. Het was bijzonder mooi om dit met een groep te doen die je in een korte tijd heel goed leert kennen. De coaches/ begeleiders waren top, oprecht betrokken, authentiek en hebben dit geheel tot een succes gemaakt dat ik van harte aanbeveel"

“Wat een prachtig kado aan jezelf. De sleutel ligt in jezelf, door de rust 

van de prachtige natuur, de wijze van coaching en de veiligheid van een warme groep krijg je de tools om door te gaan".

 

“Fantastisch hoe de coaches op problemen van elk individu kan inspelen, coachen en meeleven. Ze mogen trots zijn op hun resultaten. Deelnemers zijn er vast en zeker allemaal beter uitgekomen. Wij in ieder geval wel." 

Interesse in Nature Retreat Terschelling? Klik hier 

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Instagram
Contact

Helene Baarda

Veluwecoach.nl

​​

Tel: (+31) 0622 6789 46

info@veluwecoach.nl

© 2018 door Veluwecoach.