IVAL Nature Retreats

duin-en-zeezicht-ival-natuur-retraite-te
‘Next Step’ Retraites
 
Even tijd voor jezelf in de pure natuur

Wij bieden Natuur retraites met coaching in binnen- en buitenland.

Ben je toe aan een nieuwe fase in je leven of werk? En kan je daar bezinning en coaching bij gebruiken? Meld je dan op tijd aan voor een van onze Nature Retreats die ik samen met Johan de Kleine mag begeleiden. Naast een prachtige natuurbeleving met veel rust een stilte, krijg je individuele coaching rond jouw specifieke vraag.

IVAL Nature Retreats 

Meer weten? IVAL Nature Retreats. 

Je wordt omgeleid naar een andere site. 

Enkele Reviews

"De natuur retraite op Terschelling was voor mij een hele waardevolle ervaring waarin nieuwe inzichten zijn ontstaan waarmee ik verder kan. Het programma was toegankelijk, had een fijne opbouw en juiste balans tussen de verschillende onderdelen en tijd tussendoor/ voor jezelf. Het was bijzonder mooi om dit met een groep te doen die je in een korte tijd heel goed leert kennen. De coaches/ begeleiders waren top, oprecht betrokken, authentiek en hebben dit geheel tot een succes gemaakt dat ik van harte aanbeveel"

“Wat een prachtig kado aan jezelf. De sleutel ligt in jezelf, door de rust 

van de prachtige natuur, de wijze van coaching en de veiligheid van een warme groep krijg je de tools om door te gaan".

 

“Fantastisch hoe de coaches op problemen van elk individu kan inspelen, coachen en meeleven. Ze mogen trots zijn op hun resultaten. Deelnemers zijn er vast en zeker allemaal beter uitgekomen. Wij in ieder geval wel."